What the fuck?

Biografia

P1010460

Vaig néixer a Barcelona el 1968, créixer a Ciutat Badia i visc a Sabadell des de fa mooolts anys. Entre altres coses, als 80 vaig ser baixista de heavy metal i estudiant de Belles Arts i als 90, pintor de quadres i cantautor. La meva relació amb la ràdio va començar a Ràdio Barberà a finals dels anys 80 i poc després vaig començar professionalment a treballar com a tècnic de so a Ràdio Sabadell, a l’antiga EAJ-20 del carrer Convent.

Des de 1995 treballo a La Xarxa (abans COM Ràdio). Ara estic al departament de realització (TV) però vaig presentar i dirigir de 1996 al 2016 «L’altra cara de la Lluna», el magazine musical independent de l’emissora.

Amb l’arribada del nou mil·lenni, vaig tocar el baix elèctric durant gairebé deu anys amb El Sobrino del Diablo, amb qui l’any 2004 vaig coescriure la primera biografia en castellà del món dedicada a Frank Zappa. També sóc el fundador i responsable de La Produktiva Records. L’any 2010 debuto musicalment en solitari amb «Vuit dissabtes d’hivern», que aniria seguit d’altres dos discos: «Dolors i maldecaps» (2011) i «Plantes d’interior» (2012). Un infart i una operació de cor em van tenir fora de combat gairebé tot el 2013 i bona part de l’any següent, però la tardor del 2014 vaig editar un EP de retorn anomenat «Abracadabra». Encara que continuo gravant cançons de tant en tant, he deixat totalment de fer concerts des d’aquest moment.

Com a dinamitzador cultural, he sigut l’organitzador i responsable de les tres edicions del Sabadell Veggie Fest (2015-2017), un festival gastronòmic i musical amb el vegetarianisme com a fil conductor, i de les tres edicions (2017-2019) de l’inDOCumentari, el festival de cine documental de Sabadell.

El 2015 surt a la venda «Rocanrol», la meva primera novel·la editada pel projecte editorial propi: La Produktiva Books. També durant aquest any la productora Plans Films realitza un documental sobre mi anomenat «RocanrolCor». El 2016 neix La Produktiva Films i entre videoclip i videoclip, començo a produir, dirigir i fer documentals musicals.

Durant la pandèmia del 2020 materialitzo una idea que feia temps que em rondava pel cap, fer el meu primer llargmetratge de ficció. Dit i fet, després d’escriure el guió, buscar les actrius, l’equip tècnic, la preproducció i tres milions de maldecaps més, a l’estiu del 2021 comença el rodatge de «L’últim salt», un drama indie en clau LGTBI que es va estrenar a l’estiu del 2022.

Aquest 2023 comença amb més projectes cinematogràfics: la preparació d’un segon llargmetratge i la realització de diversos curtmetratges i dos documentals musicals.