What the fuck?

Biografia

P1010460Vaig néixer a Barcelona al 1968, créixer a Ciutat Badia i visc a Sabadell des de fa mooolts anys. Als 80 vaig ser baixista de heavy metal, pintor de quadres i estudiant de Belles Arts i als 90… cantautor! La meva relació amb la ràdio va començar a Ràdio Barberà a finals dels anys 80 i poc després vaig començar professionalment a treballar a Ràdio Sabadell, a l’antiga EAJ-20 del carrer Convent.

Des de 1995 treballo a La Xarxa (abans COM Ràdio) i vaig presentar i dirigir de 1996 al 2016 “L’altra cara de la Lluna”, el magazine musical independent de l’emissora. També vaig tocar el baix elèctric durant gairebé deu anys amb El Sobrino del Diablo i sóc el fundador i responsable de La Produktiva Records.

L’any 2010 debuto musicalment en solitari amb “Vuit dissabtes d’hivern”, que aniria seguit d’altres dos discos: “Dolors i maldecaps” (2011) i “Plantes d’interior” (2012). Un infart i una operació de cor em van tenir fora de combat gairebé tot el 2013 i bona part de l’any següent. Malgrat això, la tardor del 2014 vaig editar un EP de retorn anomenat “Abracadabra”. Encara que continuo gravant cançons de tant en tant, he deixat totalment de fer concerts des d’aquest moment.

El 2015 començo l’activitat com a punxadiscos sota el pseudònim de bypass DJ i surt a la venda “Rocanrol”, la meva primera novel·la editada pel projecte editorial propi: La Produktiva Books. També durant aquest any la productora Plans Films realitza un documental sobre mi anomenat “RocanrolCor”. El 2016 neix La Produktiva Films i entre videoclip i videoclip, començo a produir, dirigir i realitzar documentals musicals… fins al moment!