Nando Caballero (Sabadell, 1968) treballa a La Xarxa (abans COMRàdio) i presenta i dirigeix des de 1997 “L’altra cara de la Lluna”, el magazine musical independent de l’emissora. També va tocar el baix elèctric durant gairebé deu anys amb El Sobrino del Diablo.

P1010460L’any 2010 va debutar en solitari amb “Vuit dissabtes d’hivern”, un disc gravat i produït pel músic tarragoní Miguel Zanón. Es tracta del primer treball d’un músic experimentat i d’un grapat de cançons que parlen de la quotidianitat i les relacions interpersonals.

Sota el títol de “Dolors i maldecaps” (2011) trobem un disc més roquer que l’anterior però també més freak i marciano en el que col·laboren molts amics com Refree, Miqui Puig, Carles Carolina o David Mullor (Ix!), entre d’altres.

A finals del 2012 surt “Plantes d’interior”, un magnífic disc de banda que el confirma com una interessant proposta dintre del panorama musical català.

Un infart i una operació de cor han tingut fora de combat a Nando durant tot el 2013 i bona part del 2014. Malgrat això, aquesta tardor ha editat un EP de retorn composat, interpretat i gravat per ell mateix a casa seva anomenat “Abracadabra”.