Nando Caballero

(Sabadell, 1968) treballa a La Xarxa (abans COMRàdio) i presenta i dirigeix des de 1997 “L’altra cara de la lluna”, el magazine musical independent de l’emissora. També ha tocat el baix elèctric durant gairebé deu anys amb El Sobrino del Diablo.

P1010460L’any 2010 va debutar en solitari amb “Vuit dissabtes d’hivern”, un disc gravat i produït pel músic tarragoní Miguel Zanón. Es tracta del primer treball d’un músic experimentat i d’un grapat de cançons que parlen de la quotidianitat i les relacions interpersonals.

Sota el títol de “Dolors i maldecaps” trobem un disc més roquer que l’anterior però també més freak i marciano. Un treball en el que ha estat acompanyat de molts amics: Refree, Miqui Puig, Carles Carolina, LLongue, David Mullor, Steven Munar, El Sobrino del Diablo…

A finals del 2012 surt “Plantes d’interior”, un disc de banda i el millor disc fins el moment que confirma a Nando Caballero com una de les propostes mes interessants del panorama musical català.

Un infart i una operació de cor han tingut fora de combat a Nando durant tot el 2013 i bona part d’aquest 2014. Malgrat això, en aquest moment es troba preparant un EP de retorn anomenat “Abracadabra”.