“Un home solitari troba un objecte a casa seva que li trasbalsarà la seva existència posant en dubte la seva memòria i la realitat que l’envolta.” Aquesta seria la sinopsi d’aquest curtmetratge autoenregistrat durant el confinament per Nando Caballero a l’estiu del 2020 a casa seva. Es tracta de la primera incursió del realitzador de documentals en el món de la ficció. “Els monstres no tenen memòria” és un curtmetratge independent, però a la vegada també és un complement de “50”, un migmetratge experimental realitzat per Nando Caballero també a l’estiu del 2020 sota el confinament.

“Un hombre solitario encuentra un objeto en su casa que le trastornará la existencia poniendo en duda su memoria y la realidad que le rodea.” Esta sería la sinopsis de este cortometraje autograbado durante el confinamiento por Nando Caballero en verano de 2020 en su casa. Se trata de la primera incursión del realizador de documentales en el mundo de la ficción. “Los monstruos no tienen memoria” es un cortometraje independiente, pero a la vez también es un complemento de “50”, un mediometraje experimental realizado por Nando Caballero también en verano de 2020 bajo el confinamiento.

“A lonely man finds an object in his house that will upset his existence by questioning his memory and the reality around him.” This is the synopsis of this self-recorded short film during the confinement by Nando Caballero in the summer of 2020 at his home. This is the documentary filmmaker’s first foray into the world of fiction. “Monsters have no memory” is an independent short film, but at the same time it is also a complement to “50”, an experimental medium-length film made by Nando Caballero also in the summer of 2020 under confinement.

PROJECCIONS


Pendent d'estrenar...

TEASER


FOTOGRAMES / CARTELL


Els monstres no tenen memòria

PROTAGONISTES (PER ORDRE ALFABÈTIC)


Iris Caballero, Montse Benítez i Nando Caballero

FITXA TÈCNICA


DURADA: 18′
GÈNERE: Ficció
FORMAT GRAVACIÓ: 4K
FORMAT PROJECCIÓ: HD 16:9 (DCP, ProRes o H264)
IDIOMA: català
SUBTÍTOLS: castellà i anglès
ANY: 2021

EQUIP


GUIÓ, DIRECCIÓ, GRAVACIÓ, MUNTATGE I ETALONATGE: Nando Caballero
AJUDANT DE CÀMERA: Iris Caballero

MÚSICA


Velo Batuta
Una producció de La Produktiva Films