¿Quiénes somos?

Qui som?

Us presentem un nou projecte editorial: La Produktiva Books, l’apartat literari de La Produktiva Records. Una petita editorial dirigida i coordinada per Nando Caballero que neix de la necessitat de donar sortida als projectes literaris dels membres del segell i músics afins d’arreu.

Os presentamos un nuevo proyecto editorial: La Produktiva Books, el apartado literario de La Produktiva Records. Una modesta editorial dirigida y coordinada por Nando Caballero que nace de la necesidad de dar salida a los proyectos literarios de los miembros del sello y músicos afines.

NUESTROS AUTORES

ELS NOSTRES AUTORS

Nando Caballero

Nando Caballero

(Barcelona, 1968) és músic, pintor, DJ, realitzador audiovisual i editor fonogràfic. Rocanrol és la seva primera novel·la després de coescribir Introducció a Frank Zappa i publicar Ósculo minúsculo, el seu primer recopilatori poètic.

Sergio Guillén Barrantes

Sergio Guillén Barrantes

(Madrid, 1979) és periodista, locutor radiofònic i músic. Fundador i director des de 2001 de Renacer Eléctrico Music Magazine, ha col·laborat en tot tipus de publicacions i ha escrit multitud de llibres relacionats, tant amb la música com amb el cinema.

Solé

(Barcelona, 1971) és compositor i periodista. Des de 2004 treballa a l’edició del Vallès Oriental del periòdic El 9 Nou. Com a músic, des de 1989 ha tocat en diverses bandes, principalment de pop i folk, i el 2013 va començar la carrera en solitari. Merda a la punta dels dits és la seva primera novel·la.

Carlos Gambarte

Carlos Gambarte

(Tafalla, 1965) és músic, dibuixant, il·lustrador i professor de còmic. Ha publicat els seus treballs en revistes com El Víbora o Makoki, entre altres. També és l’autor del mític llibre gràfic El Mazas i cofundador de l’agència de caricatures El 6 y el cuatro.