Moda i rock als anys 60 a Barcelona

Clan Garvi, és un passeig pels inicis de la moda ye i el rock a la Barcelona dels anys seixanta. Francisco García va ser un avançat a la seva època que, des d’una petita botiga situada al Barri Xino de Barcelona, va començar a mitjans dels 60 a vestir al grup Los Salvajes per després vestir a la majoria de grups de rock de la ciutat i els seus seguidors. Mirant portades de discos i revistes estrangeres, va portar les darreres tendències que imperaven a Europa a l’Espanya grisa de la dictadura. Parlem amb el seu fill Xavier, que va estar present a l’època a la botiga, i amb el vocalista de Los Salvajes Gaby Alegret.

Clan Garvi, es un paseo por los inicios de la moda ye-yé y el rock en la Barcelona de los años sesenta. Francisco García fue un adelantado a su época que, desde una pequeña tienda situada en el barrio chino de Barcelona, comenzó a mediados de los 60 a vestir al grupo Los Salvajes para luego vestir a la mayoría de grupos de rock de la ciudad y sus seguidores. Mirando portadas de discos y revistas extranjeras, llevó las últimas tendencias que imperaban en Europa a la España gris de la dictadura. Hablamos con su hijo Xavier, que estuvo presente en la época en la tienda, y con el vocalista de Los Salvajes Gaby Alegret.

Clan Garvi is a walk through the beginnings of ye-yé fashion and rock in the Barcelona of the sixties. Francisco García was an outpost in his time who, from a small shop located in the Chinatown of Barcelona, began in the mid-60s to dress in the group Los Salvajes and then dress in most rock groups in the city and his followers. Looking at covers of foreign records and magazines, he brought the latest trends that prevailed in Europe to the gray Spain of the dictatorship. We spoke with his son Xavier, who was present at the store at the time, and with Los Salvajes vocalist Gaby Alegret.

 

PROJECCIONS

07/12/2022 - Purple Weekend (MUSAC, Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León), Lleó

TEASERS

FOTOS RODATGE

Clan Garvi (documental)

PROTAGONISTES (PER ORDRE ALFABÈTIC)

Alex Diez, Xavier García Vives, Gaby Alegret, Josep Vercher, Ramón Vercher, Jaime Gonzalo i Guille Soler

FITXA TÈCNICA

DURADA: 38'
GÈNERE: Documental
FORMAT GRAVACIÓ: HD 16:9
FORMAT PROJECCIÓ: DCP, ProRes o H264
IDIOMA: català i catellà
SUBTÍTOLS: castellà
ANY: 2022

EQUIP TÈCNIC

DIRECCIÓ, CÀMERA, SO, MUNTATGE I ETALONATGE: Nando Caballero
MÚSICA: Cooper, Los Glosters, Los Retrovisores, Los Soberanos, The Canary Sect, The Ratkellers, Los Inéditos i Los Watts 6.0

Una producció de La Produktiva Films