El documental “PRIMe! Live Show” explica la història de gestació de la performance que la banda Et-Co* va idear per a la presentació del seu segon disc PRIMe!, on el món tecnològic i el tribal es donen la mà. La cinta reflecteix el treball d’uns artistes independents, oferint un retrat fidel d’una banda contemporània, i el seu significat va molt més enllà del musical per assolir una dimensió personal i filosòfica. Dirigit per Nando Caballero, el film realitza un recorregut que aborda des de la preparació de la performance fins a l’estrena, en forma d’assajos, entrevistes i converses entre els mateixos músics i col·laboradors de la banda.

El documental “PRiMe! Live Show” cuenta la historia de gestación de la performance que la banda Et-Co* ideó para la presentación de su segundo disco “PRIMe!”, donde lo tecnológico y lo tribal se dan la mano. La cinta refleja el trabajo de unos artistas independientes, ofreciendo un retrato fiel de una banda contemporánea, y su significado va mucho más allá de lo musical, para alcanzar una dimensión personal y filosófica. Dirigido por Nando Caballero, el film realiza un recorrido que aborda desde la preparación de la performance hasta el estreno, en forma de ensayos, entrevistas y conversaciones entre los propios músicos y colaboradores de la banda.

The documentary “PRIMe! Live Show” tells the story of the gestation of the multidisciplinar performance that the band Et-Co* devised for the presentation of their second album “PRIMe!”, where the technological and the tribal go hand in hand. The film reflects the work of independent artists, offering a faithful portrait of a contemporary band, and its meaning goes far beyond the musical, to reach a personal and philosophical dimension. Directed by Nando Caballero, the film takes us into a journey that goes from the preparation of the performance to the premiere, in the form of rehearsals, interviews and conversations between the musicians and collaborators of the band.

SELECCIONS


PROJECCIONS


06/10/2019 - Festival de Cine de Sant Andreu de la Barca, Barcelona
29/03/2019 - Centre Cívic Cine Iris, Calafell
12/05/2018 - BPFest, El Vendrell

VEURE EL DOCUMENTAL


TEASER


FOTOS RODATGE


Et-Co*

PROTAGONISTES (PER ORDRE ALFABÈTIC)


Alejandro Conde Poveda, Antonio León, Biel Solsona, David Chueca, Mariano Varela, Paloma Moreno, Patrizia Barbieri, Patrícia Salbi i Sonia Linares

FITXA TÈCNICA


DURADA: 33'
GÈNERE: Documental musical
FORMAT GRAVACIÓ: HD 16:9
FORMAT PROJECCIÓ: DCP, ProRes o H264
IDIOMA: català i castellà
SUBTÍTOLS: castellà
ANY: 2018

EQUIP


CÀMERES: Sergio Rodríguez i Nando Caballero
POST-PRODUCCIÓ ÀUDIO CONCERT: David Chueca
MÚSICA: Et-Co*
GUIÓ, DIRECCIÓ, MUNTATGE, EDICIÓ DE SO I ETALONATGE: Nando Caballero
Una producció de La Produktiva Films, Marlee Records i AMBP