Segon i esplèndid recull poètic de l’artista vallesà Miguel Zulueta “Zulu”. Un llibre de poemes urgents i directes que reflexionen sobre la quotidianitat de l’ésser humà, dels seus neguits i les seves angoixes. Tal com ja ens va oferir al seu primer llibre, aquest poemari està també profusament il·lustrat amb un dibuix per poema. Dibuixos reflexionats pel mateix Zulu i magistralment realitzats pels seus companys d’aventures musicals amb Los Singin: Edurne “Pesadumbre” GallegoCarlos Gambarte.

Miguel Zulueta Díaz “Zulu” (Barcelona, 1976) és músic des de l’adolescència, tocant en grups com Los Singin i Electrik Bungalove, per exemple, on va començar a escriure lletres per les cançons. Paral·lelament va desenvolupar també un vessant poètic, fruit del qual ens va oferir l’any 2018 “La Tierra rota”, el seu primer poemari.

Segundo y espléndido libro de poemas del artista vallesano Miguel Zulueta “Zulu”. Un libro de poemas urgentes y directos que reflexionan sobre la cotidianidad del ser humano, de sus inquietudes y sus angustias. Tal y como ya nos ofreció a su primer libro, este poemario está también profusamente ilustrado con un dibujo para poema. Dibujos reflexionados por el mismo Zulu y magistralmente realizados por sus compañeros de aventuras musicales con Los Singin: Edurne “pesadumbre” Gallego y Carlos Gambarte.

Miguel Zulueta Díaz “Zulu” (Barcelona, 1976) es músico desde la adolescencia, tocando en grupos como Los Singin y Electrik Bungalove, por ejemplo, donde comenzó a escribir letras para las canciones. Paralelamente desarrolló también una vertiente poético, fruto del cual nos ofreció el año 2018 “La Tierra rota“, su primer poemario.

 

 

Ref: LPB09
ISBN: 9798563724266
100 pàgines
13.97 x 21.59cm
Rústica
Idioma: castellà


COMPRAR LLIBRE

ATENCIÓ!

També trobareu aquest llibre a la Llibreria Can Llobet de Barberà del Vallès i a la botiga d’art Elseisyelcuatro de Badia del Vallès.