En aquest primer recopilatori poètic, Miguel Zulueta “Zulu” s’ha arrencat la pell i ens la serveix en safata de plata, amb la seva guarnició d’il·lustracions i la seva extra de música. Un grapat de poemes i cançons de dolor i derrota, escrits i reescrits en llargues nits d’insomni, amargs i desesperats, cert, però alhora plens d’esperança i llum.

Miguel Zulueta Díaz “Zulu” (Barcelona, 1976) és músic des de l’adolescència, tocant en grups com Els Singin i Electrik Bungalove, per exemple, on va començar a escriure lletres per les cançons. Paral·lelament va desenvolupar també un vessant poètic. Després de descartar molts poemes, us presentem “La Tierra rota”, el seu primer poemari que es complementa en el llibre amb un cançoner i que també es pot sentir i gaudir a la seva pàgina de Bandcamp. El llibre també compta amb gairebé 50 il·lustracions en blanc i negre dels uruguaians Elisa Speranza i Jorge Luis Bayce.

En este primer recopilatorio poético, Miguel Zulueta “Zulu” se ha arrancado la piel y nos la sirve en bandeja de plata, con su guarnición de ilustraciones y su extra de música. Un puñado de poemas y canciones de dolor y derrota, escritos y reescritos en largas noches de insomnio, amargos y desesperados, cierto, pero a la vez llenos de esperanza y luz.

Miguel Zulueta Díaz “Zulu” (Barcelona, 1976) es músico desde la adolescencia, tocando en grupos como Los Singin y Electrik Bungalove, por ejemplo, donde empezó a escribir letras para las canciones. Paralelamente desarrolló también una vertiente poética. Tras descartar muchos poemas, os presentamos “La Tierra rota”, su primer poemario que se complementa en el libro con un cancionero y que también se puede oir y disfrutar en su página de Bandcamp. El libro también cuenta con casi 50 ilustraciones en blanco y negro de los uruguayos Elisa Speranza y Jorge Luis Bayce.


Ref: LPB07
ISBN: 978-1727459937
114 pàgines
13.97 x 21.59cm
Rústica
Idioma: castellà


COMPRAR LLIBRE

ATENCIÓ!

També trobareu aquest llibre a la Llibreria Can Llobet de Barberà del Vallès i a la botiga d’art Elseisyelcuatro de Badia del Vallès.