Donem suport i estimem les llibreries. Ens agradaria molt tenir la infraestructura i els lectors per poder fer tirades grans d’exemplars i poder distribuir a totes les llibreries. Res ens faria més feliços, però malauradament no és així.

Amazon ens imprimeix els llibres i ens permet fer tirades molt curtes per poder arriscar-nos a editar els projectes que ens vénen de gust. És així de senzill, entenem la desconfiança envers el gegant de distribució i us encoratgem a què si un llibre el trobeu a una llibreria, no el compreu per internet. Però en el nostre cas, sense aquesta “flexibilitat” a l’hora de fabricar els exemplars, no podríem sobreviure. Esperem que ens entengueu i us interessin els nostres llibres.

De totes maneres, tenim alguns exemplars a algunes llibreries puntuals. Si està disponible a alguna llibreria, us ho indicarà al final de la plana de cada llibre, al costat de “comprar llibre”.

NO TENIU VERSIÓ EBOOK?

No, com hem dit abans, malgrat el nostre sistema de venda, creiem en les llibreries i els llibres físics, per aquest motiu cap dels nostres llibres té versió digital, només els pots trobar en paper.


¿POR QUÉ AMAZON?


Apoyamos y queremos a las librerías. Nos gustaría mucho tener la infraestructura y los lectores para poder hacer tiradas grandes de ejemplares y poder distribuir en todas las librerías. Nada nos haría más felices, pero desgraciadamente no es así.

Amazon nos imprime los libros y nos permite hacer tiradas muy cortas para poder arriesgarnos a editar los proyectos que nos apetecen. Es así de sencillo, entendemos la desconfianza hacia el gigante de distribución y os animamos a que si un libro se encuentra en una librería, no lo compréis por internet. Pero en nuestro caso, sin esta “flexibilidad” a la hora de fabricar los ejemplares, no podríamos sobrevivir. Esperamos que nos entendáis y os interesen nuestros libros.

De todos modos, tenemos algunos ejemplares en algunas librerías puntuales. Si está disponible en alguna librería, te lo indicará al final de la página de cada libro, junto a “comprar libro”.

¿NO TENÉIS VERSIÓN EBOOK?

No, como hemos dicho antes, a pesar de nuestro sistema de venta, creemos en las librerías y los libros físicos, de ahí que ninguno de nuestros libros tenga versión digital, sólo los puedes encontrar en papel.