Lynne Martin

El seu primer projecte professional va ser formar part de la banda barcelonina de rock Poet In Process, de la qual va ser frontman i compositora durant més de 10 anys. En ella publica el seu primer disc «Free Way» (2006). Aquest treball és llançat a nivell internacional, donant com a conseqüència una gira europea amb la banda internacional anglesa Muse i li dóna peu a compartir escenaris amb bandes del nivell de Stereophonics, Albert Hammond Jr. i Ok Go. Aconsegueixen girar per Estats Units en diversos festivals com el Canadian MusicWeek i el South by South West.

La banda llança el seu segon disc «Long Time no See» (2011) girant ininterrompudament durant pràcticament 3 anys. Durant els 10 anys d’activitat amb Poet in Process, ha participat en innombrables enregistraments i col·laboracions tant en el món de la publicitat com en el de la producció musical, treballant com a veu i compositora.

Al 2014 decideix establir-se a Berlín per consolidar la seva carrera a solitari, recorrent l’ampli circuit de sales i locals de la ciutat durant pràcticament 3 anys. Durant la seva època berlinesa ha compost per diverses productores musicals alemanyes completant el seu ventall estilístic personal, cosa definitiva al compondre el seu primer disc en solitari: «Texturas» (La Produktiva, 2018). Les composicions són part de les experiències recopilades d’aquests dos anys a Berlín i la conseqüent tornada a l’origen (actualment torna a residir a Barcelona). L’àlbum inclou temes en anglès i castellà, idioma, aquest últim, emprat per primer cop en la seva carrera.