Los Singin

Només Los Singin podrien fer un disc dedicat exclusivament a la beguda i als bars (l’únic lloc on es troben a gust i compresos), però com amb 15 cançons no tenien prou, han fet un disc doble amb una òpera rock de mitja hora en un dels discos! Lo seu no té nom, bé, sí que el té: valor i pebrots!

Perquè Los Singin no acaben d’arribar, ni de bon tros. Fa més de vint anys que Carlos Gambarte fa cançons sota el nom de Los The Roals, després com Los Singin’ Mornings i ara com Los Singin. No els falta actitud punk, encara que en ells no és un posat, són així, no intenten anar de res, simplement respiren i viuen a la seva manera, lluny de convencionalismes i de postureos.

Els Singin són un trio de Badia del Vallès liderat per Carlos Gambarte, històric dibuixant de les revistes El Víbora i Makoki, per exemple. Carlos fa la majoria de les cançons, canta i toca la guitarra. Al baix trobem a Edurne Pesadumbre, la seva neboda i també dibuixant i Miguel Zulueta “Zulu” a la bateria i gravació. Si el seu disc de debut de fa un parell d’anys sonava rocker, visceral, directe, intemporal… aquest segon… també!

afotolossingin