Smoke, smoke, smoke (2023)

La nit de Nadal, una noia trans sense llar busca refugi en una casa en obres. Mentrestant, a la resta de llars continuen els excessos i les tradicions. Durant la nit, quan la noia dorm, l’esperança i la maldat fan acte de presència. Un curtmetratge sobre la transfòbia en clau de realisme màgic. 

En Nochebuena, una chica trans sin hogar busca refugio en una casa en obras. Mientras, en el resto de hogares continúan los excesos y tradiciones. Durante la noche, cuando la chica duerme, la esperanza y la maldad hacen acto de presencia. Un cortometraje sobre la transfobia en clave de realismo mágico.


El piano ha begut (2022)

Una nit qualsevol, un bar qualsevol i una ciutat deserta. Els objectes cobren vida, els tamborets cremen i els personatges s’enfronten amb les seves pors i decisions al ritme de la gramola ballarina. Un curtmetratge animat realitzat per Nando Caballero i inspirat en la cançó de Tom Waits.

Una noche cualquiera, un bar cualquiera y una ciudad desierta. Los objetos cobran vida, los taburetes arden y los personajes se enfrentan con sus miedos y decisiones al ritmo de la gramola bailarina. Un cortometraje animado realizado por Nando Caballero e inspirado en la canción de Tom Waits.


“Els monstres no tenen memòria” (2020)

“Un home solitari troba un objecte a casa seva que li trasbalsarà la seva existència posant en dubte la seva memòria i la realitat que l’envolta.” Aquesta seria la sinopsi d’aquest curtmetratge autoenregistrat durant el confinament per Nando Caballero a l’estiu del 2020 a casa seva.

“Un hombre solitario encuentra un objeto en su casa que le trastornará la existencia poniendo en duda su memoria y la realidad que le rodea.” Esta sería la sinopsis de este cortometraje autograbado durante el confinamiento por Nando Caballero en verano de 2020 en su casa.


“Neila” (2019)

Comprar alvocats per menjar és molt sa, però segur que sempre és així?
Primer mini curtmetratge de La Produktiva Films. Es tracta d’un curt creat per extreure l’espot oficial de la vuitena edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell. Un treball realitzat per l’equip del Festival.

Comprar aguacates para comer es muy sano, pero seguro que siempre es así?
Primer mini cortometraje de La Produktiva Films. Se trata de un corto creado para extraer el spot oficial de la octava edicion del Festival de Cinema de Terror de Sabadell. Un trabajo realizado por el equipo del Festival.