Amígdala

Amígdala era un duo format en 2010 per Oscar García (veu i guitarra) i Ismael Ruiz (veu i bateria), amb influències diverses que van des del pop-rock alternatiu dels 80 i 90 ‘s, tant estatal com anglo-saxó, fins a la influència de les bandes més actuals, sempre dins el territori indie.

En 2011 graven la seva primera maqueta i el 2013 tornen a entrar a l’estudi on, mentre es graven els temes, s’incorpora el tercer membre; Miquel Angel Mateu (saxo i teclats), que aporta tota la seva experiència i noves idees. En el 2015 presenten el seu nou treball, un EP homònim gravat en directe en els Estudis Dalton (Parets del Vallès) i editat per La Produktiva Records. Quatre temes que transcorren entre el post rock i la no wave que confirmen al trio de Sabadell com una de les millors propostes actuals del seu génere.

Al 2017 ens presenten “II”, de nou un EP amb sis cançons gravades en directe en els Estudis Dalton, tots alhora, com es feien els discs abans, com fa la gent que té les coses molt clares… sis temes que continuen verificant la solvència sònica del trio sabadellenc, amb lletres oníriques, àcides i desacomplexades, amanides en la seva punt just d’experimentació musical.

amigdala2