FOTOS

SVF 2017

Concerts

12.00hLali BeGood (Espectacle familiar)
La Lali BeGood és una cantautora rockera i imaginativa que crea cançons per a famílies d’avui en dia. La Lali transita per l’estreta línia que separa allò “infantil” d’allò “adult”, investigant el que podem gaudir per igual sent petits i grans. És a dir, fent música per al nen que portem de la mà i el nen que portem a dins amb el seu Kindie Rock o Love’n’roll, com ella l’anomena.


16.00hLos Glosters (Música Ye-yé)
Pot semblar que s’han quedat a viure en un guateque i han deixat la Vespa aparcada fora, perquè la banda tarragonina los Glosters porta temps erigida en un pedestal del gènere al nostre país. Ningú com ells sintetitza la vida mod, en el seu vestuari i la seva perruqueria, en la seva forma de veure la vida, i en la seva música: que en realitat és el que compta.


19.00hPentina’t Lula (Pop Rock )
Pentina’t Lula és un grup de Rrrrriot Ladies format per les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas. El punt de partida és la música garage dels 70 i la New Wave dels 80, passada per l’actitud de les primeres punks. Nina Hagen i Siouxsie and the Banshees són alguns dels seves referents, però també ho són B-52’s, Devo, Kraftwerk, Toreros Muertos, Wau y los Arrghs o Juanita y los Feos, per exemple.


Showcooking

13.30h – L’excepcional xef vegà Prabhu Sukh ens oferira “Vegan Gourmet”, un showcooking on ens explicarà i demostrarà que significa realment el concepte “Gourmet”.

15.00h – El reconegut xef i pastisser Toni Rodríguez, creador de Lujuria Vegana, ens explicarà i ensenyarà com aconseguir fer alta pastisseria vegana d’una manera senzilla i accessible.

18.00h – Xefs de La Capella de Can Gambús:

Saloua Loqmane és cosmopolita, d’esperit creatiu i amb afany de perfeccionisme. Ens cuinarà un Tàrtar de remolatxa amb tàperes, cogombrets, alvocat i vinagreta de mango.

Juanjo León és un apassionat per trobar l’ànima dels vegetals als seus sabors, textures i colors. Aquest SVF2017 ens oferirà un deliciós arròs mediterrani amb algues.

Hi haurà una petita degustació dels plats a tots els showcookings!

Foodtrucks

Menjar:

La Teca 33
Shanti Caravan
Fuxia
Food ‘n Roll
La Volovan
Van Tips
Candika
Lolita Food Caravan
Can Sibarita
La Caseta Verda
Gela’t

Cerveses Artesanes:

Senglaris
Nomada on Wheels

Tots els foodtrucks porten exclusivament menjar vegetarià i vegà!

Hi han opcions sense gluten, però teniu en compte que les possibilitats de transferència en llocs tan reduïts com els foodtrucks són molt probables.

DJ’s

Durant gairebé tota la jornada tindrem DJ’s fer-nos ballar a l’espai dels foodtrucks, els millors DJ’s del Vallès presents al festival!

13.00hDJ Gamerox Selektor
15.00hDJ Big Vic
17.00hDJ Melon Ako

Vídeo resum del Sabadell Veggie Fest 2017