La primera edició del festival inDOCumentari es va realitzar a La Capella de Can Gambús del 18 al 20 de maig del 2017.
Els documentals seleccionats van ser els següents:

Sasha
de Fèlix Colomer
Documental guanyador

En Sasha és un nen de vuit anys que viu a Ucraïna amb la seva mare i cinc germans més. Sobreviuen en un entorn de pobresa, que es complica més arran del conflicte bèl·lic amb Rússia. En Sasha fuig d’aquesta situació i arriba a Catalunya per conviure amb una família.

País: Espanya
Durada: 54′
Idioma: Rus i català
Subtítols: Castellà

Adentro
de Pau Coll
Documental finalista

Cinc nois de la presó de Joves de Catalunya van agafar una càmera durant un any per narrar la seva vida entre els murs d’una presó. Un any per parlar sobre el pas del temps, la mort o la llibertat. Sobretot la llibertat. Una mirada radicalment honesta explicada des de la proximitat, que trenca amb els prejudicis sobre les presons i els que habiten en elles.

País: Espanya
Durada: 58′
Idioma: Castellà

Landcapes
de Vincent Fournier
Documental finalista

Quatre ladyboys (transsexuals) humils de mitjana edat, que viuen a una zona rural del nord-est de Tailandia i que treballen als boscos d’arbres de cautxú a la nit i en els camps d’arròs durant el dia, ens expliquem la seva vida i com veuen els altres veïns del poble la seva diferència.

País: França
Durada: 52′
Idioma: Tailandès
Subtítols: VOSE

VÍDEO RESUM

FOTOS

inDOCumentari

El Festival inDOCumentari està organitzat per La Produktiva Films i Plans Films amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell.