El documental “PRIMe! Live Show” explica la història de gestació de la performance que la banda Et-Co* va idear per a la presentació del seu segon disc PRIMe!, on el món tecnològic i el tribal es donen la mà. La cinta reflecteix el treball d’uns artistes independents, oferint un retrat fidel d’una banda contemporània, i el seu significat va molt més enllà del musical per assolir una dimensió personal i filosòfica. Dirigit per Nando Caballero, el film realitza un recorregut que aborda des de la preparació de la performance fins a l’estrena, en forma d’assajos, entrevistes i converses entre els mateixos músics i col·laboradors de la banda.

El documental “PRiMe! Live Show” cuenta la historia de gestación de la performance que la banda Et-Co* ideó para la presentación de su segundo disco “PRIMe!”, donde lo tecnológico y lo tribal se dan la mano. La cinta refleja el trabajo de unos artistas independientes, ofreciendo un retrato fiel de una banda contemporánea, y su significado va mucho más allá de lo musical, para alcanzar una dimensión personal y filosófica. Dirigido por Nando Caballero, el film realiza un recorrido que aborda desde la preparación de la performance hasta el estreno, en forma de ensayos, entrevistas y conversaciones entre los propios músicos y colaboradores de la banda.

The documentary “PRIMe! Live Show” tells the story of the gestation of the multidisciplinar performance that the band Et-Co* devised for the presentation of their second album “PRIMe!”, where the technological and the tribal go hand in hand. The film reflects the work of independent artists, offering a faithful portrait of a contemporary band, and its meaning goes far beyond the musical, to reach a personal and philosophical dimension. Directed by Nando Caballero, the film takes us into a journey that goes from the preparation of the performance to the premiere, in the form of rehearsals, interviews and conversations between the musicians and collaborators of the band.


SELECCIONSPROJECCIONS

06/10/2019 - Festival de Cine de Sant Andreu de la Barca, Barcelona
29/03/2019 - Centre Cívic Cine Iris, Calafell
12/05/2018 - BPFest, El Vendrell

DOCUMENTAL

TEASER

FOTOS RODATGE

Et-Co*

FITXA TÈCNICA

DURADA: 33'
GÈNERE: Documental musical
FORMAT GRAVACIÓ: HD 16:9
FORMAT PROJECCIÓ: DCP, ProRes o H264
IDIOMA: català i castellà
SUBTÍTOLS: castellà o anglès
ANY: 2018

EQUIP

CÀMERA: Sergio Rodríguez i Nando Caballero
POSTPRODUCCIÓ ÀUDIO CONCERT: David Checa
GUIÓ, DIRECCIÓ, MUNTATGE, EDICIÓ DE SO I ETALONATGE: Nando Caballero

Una producció de La Produktiva Films, Marlee Records i AMBP