Espot de presentació del Festival de Cinema de Terror de Sabadell 2019 realitzat conjuntament amb l’equip del festival.

Teaser del tema “The Crackpot” de la banda sabadellenca de southern rock i folk rock Firewood Band.

Anunci per XSS d’aquest festival que se celebra al Centre Cívic La Bàscula de Barcelona

Breu resum de L’inDOCumentari 2017, el festival de cine documental de Sabadell.

Com cada any, ens van encarregar fer el resum d’aquest fantàstic festival del Vallès relacionat amb el vegetarianisme.

Sergio Guillén Barrantes és un gran amant de la música, mostra d’axó són prop de la dotzena de llibres relacionats amb ella que ha escrit. Tenim l’orgull d’editar amb La Produktiva Books la seva darrera novel·la: “Hiel en cuerdas de guitarra”, un relat força musical i molt interessant. Aquest és el booktrailer que hem realitzat:

L’organització del festival ens va encarregar un parell de vídeos: primer el de presentació amb el timeline d’aquest any, on vam pensar afegir aquesta historia final on l’organitzador presenta el festival i truca de matinada a un “pitoniso” per veure com anirà l’edició d’enguany. I desprès el vídeo de resum del festival.

66rpm és una gran editorial de llibres relacionats amb la música. Per fer el vídeo corporatiu de l’empresa vam aprofitar la presentació del llibre de Xavier Valiño sobre Elvis Costello, amb la presència de la majoria dels autor de l’editorial, i vam passejar per algunes botigues de discos del carrer Tallers i un parell de llibreries del centre de Barcelona.

Book trailer del llibre “Nikki Sudden: El blues de la revolución francesa”, la estupenda biografia d’aquest seminal músic londinenc escrita per Eloy Pérez.

El Sabadell Veggie Fest és un festival amb el vegetarianisme i l’ecologia com a fil conductor. Ens hem encarregat de fer el vídeo resum del festival amb alguns del molts actes que van tenir lloc.

Palospelos és una empresa de complements amb un producte estrella: els “pinxos” per recollir els cabells. Ens van encarregar un parell de vídeos corporatius on es veiés el producte i com fer-ho servir però sense caure en el típic vídeo de manual estàtic.

Vam viatjar a Londres per gravar el vídeo corporatiu de la London Paella School, l’empresa d’un català que ha tingut la brillant idea de muntar una escola de paelles al centre de la capital anglesa.