Badia Rock City (2016)


Musica i còmic, rock d’extraradi. Badia Rock City és un viatge als anys 70 i 80, al naixement de les bandes de rock de la població més petita i densa de l’Estat Espanyol. Una història de moviment veïnal, associacionisme, marginalitat i esperança, de com l’amor per la música i el rock va salvar la vida de molts joves. El fil conductor del documental és el músic i dibuixant Carlos Gambarte. Ell ha estat des del principi i encara continua en actiu.

Música y cómic, rock de extrarradio. Badia Rock City es un viaje a los años 70 y 80, al nacimento de las bandas de rock de la población más pequeña y densa del Estado Español. Una historia de movimento vecinal, asociacionismo, marginalidad y esperanza, de cómo el amor por la música y el rock salvó la vida de muchos jóvenes. El hilo conductor del documental es el músico y dibujante Carlos Gambarte. Él ha estado desde el principio y aún continúa en activo.


The Miracle Boy (2017)


Aquest documental ens presenta la figura del músic anglo mallorquí Steven Munar, líder la banda seminal dels noranta The Tea Servants. El 2016 la banda va tornar als escenaris amb motiu de la reedició d’un dels seus discos en format vinil. Seguim els assajos de la banda, el concert de retorn a Barcelona, parlem amb personatges del món musical i ens fiquem a la vida del gentleman del pop barceloní.

Este documental nos presenta la figura del músico anglo mallorquín Steven Munar, líder la banda seminal de los noventa The Tea Servants. En 2016 la banda volvió a los escenarios con motivo de la reedición de uno de sus discos en formato vinilo. Seguimos los ensayos de la banda, el concierto de regreso en Barcelona, hablamos con personajes del mundo musical y nos metemos en la vida de Steven, el gentleman del pop barcelonés.


Disculpin les molèsties (2018)


Parlar de Juan Gómez (aka El Sobrino del Diablo), és parlar del secret millor guardat del panorama musical català. És un músic divertit, enginyós, molt intel·ligent i els seus sorprenents, àcids i àcrates concerts no deixen indiferent a ningú. En aquest documental parlem, entre d’altres coses, de rock, anarquia, ciclisme, basquet, Frank Zappa, Thin Lizzy… i tot amb molt, moltíssim sentit de l’humor.

Hablar de Juan Gómez (aka El Sobrino del Diablo), es hablar del secreto mejor guardado del panorama musical catalán. Es un músico divertido, ingenioso, muy inteligente y sus sorprendentes, ácidos y ácratas conciertos no dejan indiferente a nadie. En este documental hablamos, entre otras cosas, de rock, anarquía, ciclismo, baloncesto, Frank Zappa, Thin Lizzy … y todo con mucho, muchísimo sentido del humor.


Neocalorrismo & Rumba’n’Roll (2018)


José Antonio Bejarano “Pantanito” és un rumbero amb cor roquer que, a principis del segle XXI, es va inventar el terme Neocalorrisme revitalitzant la rumba des del centre de Barcelona i reivindicant una altra manera de fer les coses a través de l’underground, la transgressió, la fusió i la llibertat. Aquest documental gira entorn d’ell i la seva visió paia de la rumba, però també gira al voltant de Madrid, Vallecas i el so Caño Roto.

José Antonio Bejarano “Pantanito” es un rumbero con corazón roquero que, a principios del siglo XXI, se inventó el término Neocalorrismo revitalizando la rumba desde el centro de Barcelona y reivindicando otra manera de hacer las cosas a través del underground, la transgresión, la fusión y la libertad. Este documental gira en torno a él y su visión paya de la rumba, pero también gira alrededor de Madrid, Vallecas y el sonido Caño Roto.


Et-Co* – PRIMe! Live Show (2018)


La formació del Baix Penedès Et-Co* transforma el seu segon disc PRIMe! en una performance multidisciplinària, on la seva personal barreja de música ètnica, electrònica i pop interactua amb vídeo i dansa. Es tracta d’un viatge reflexiu sobre la influència de la tecnologia en el món actual i els valors que ens uneixen com a societat. Aquest curt documental reflecteix la preparació del projecte, els assajos i la posterior presentació de l’espectacle.

La formación del Baix Penedès Et-Co* transforma su segundo disco PRIMe! en una performance multidisciplinar, donde su personal mezcla de música étnica, electrónica y pop interactúa con vídeo y danza. Se trata de un viaje reflexivo sobre la influencia de la tecnología en el mundo actual y los valores que nos unen como sociedad. Este corto documental refleja la preparación del proyecto, los ensayos y la posterior presentacion del espectáculo.


Sonido Mosca (2019)


Documental situat als anys 60 que partint del Poble Sec (Barcelona), explica la història dels mítics amplificadors per instruments Sinmarc i del grup de rock Los Salvajes. Pel camí d’aquest musical viatge, també fem parades amb moltes de les formacions més contundents i pioneres del rock de l’època a Barcelona, i donem una ullada al negoci musical que just acabava de començar. Una visió social i musical d’una dècada mítica.

Documental situado en los años 60 que partiendo del Poble Sec (Barcelona), cuenta la historia de los míticos amplificadores para instrumentos Sinmarc y del grupo de rock Los Salvajes. Por el camino de este musical viaje, también hacemos paradas en algunas de las formaciones más contundentes y pioneras del rock de la época en Barcelona, y damos un vistazo al negocio musical que acababa de empezar. Una visión social y musical de una década mítica.


Jazznesis (2019)

(en preparació)


Los Glosters. 30 anys a la carretera (2019)

(en preparació)