Badia Rock City (2016)

Musica i còmic, rock d’extraradi. Badia Rock City és un viatge als anys 70 i 80, al naixement de les bandes de rock de la població més petita i densa de l’Estat Espanyol. Una història de moviment veïnal, associacionisme, marginalitat i esperança, de com l’amor per la música i el rock va salvar la vida de molts joves. El fil conductor del documental és el músic i dibuixant Carlos Gambarte. Ell ha estat des del principi i encara continua en actiu.

Música y cómic, rock de extrarradio. Badia Rock City es un viaje a los años 70 y 80, al nacimento de las bandas de rock de la población más pequeña y densa del Estado Español. Una historia de movimento vecinal, asociacionismo, marginalidad y esperanza, de cómo el amor por la música y el rock salvó la vida de muchos jóvenes. El hilo conductor del documental es el músico y dibujante Carlos Gambarte. Él ha estado desde el principio y aún continúa en activo.


The Miracle Boy (2017)

Aquest documental ens presenta la figura del músic anglo mallorquí (resident a Barcelona) Steven Munar, líder la banda seminal dels noranta The Tea Servants. L’any 2016 la banda va tornar als escenaris amb motiu de la reedició d’un dels seus discos en format vinil. Seguim els assajos de la banda, el concert de retorn a Barcelona, parlem amb personatges del món musical i ens fiquem a la vida del gentleman del pop barceloní.

Este documental nos presenta la figura del músico anglo mallorquín (residente en Barcelona) Steven Munar, líder la banda seminal de los noventa The Tea Servants. En 2016 la banda volvió a los escenarios con motivo de la reedición de uno de sus discos en formato vinilo. Seguimos los ensayos de la banda, el concierto de regreso en Barcelona, hablamos con personajes del mundo musical y nos metemos en la vida de Steven, el gentleman del pop barcelonés.


Disculpin les molèsties (2018)

Parlar de Juan Gómez González (aka El Sobrino del Diablo), és parlar del secret millor guardat del panorama musical català (i espanyol). És un “currante” de la música culte, divertit, enginyós, molt intel·ligent i els seus sorprenents, àcids i àcrates concerts no deixen indiferent a ningú. En aquest documental parlem, entre d’altres coses, de rock, anarquia, ciclisme, basquet, Frank Zappa, Thin Lizzy… i tot amb molt, moltíssim sentit de l’humor i ironia.

Hablar de Juan Gómez González (aka El Sobrino del Diablo), es hablar del secreto mejor guardado del panorama musical catalán (y español). Es un currante de la música culto, divertido, ingenioso, muy inteligente y sus sorprendentes, ácidos y ácratas conciertos no dejan indiferente a nadie. En este documental hablamos, entre otras cosas, de rock, anarquía, ciclismo, baloncesto, Frank Zappa, Thin Lizzy … y todo con mucho, muchísimo sentido del humor e ironía.


Neocalorrismo & Rumba’n’Roll (2018)

José Antonio Bejarano “Pantanito” és un rumbero amb cor roquer que, a principis del segle XXI, es va inventar el terme Neocalorrisme revitalitzant la rumba des del centre de Barcelona, i reivindicant una altra manera de fer les coses a través de l’underground, la transgressió, la fusió i la llibertat. Aquest documental gira entorn a la seva figura i a la seva visió paia de la rumba, però també gira al voltant de la perifèria de Madrid, Vallecas i el so Caño Roto.

José Antonio Bejarano “Pantanito” es un rumbero con corazón roquero que, a principios del siglo XXI, se inventó el término Neocalorrismo revitalizando la rumba desde el centro de Barcelona y reivindicando otra manera de hacer las cosas a través del underground, la transgresión, la fusión y la libertad. Este documental gira en torno a su figura y su visión paya de la rumba, pero también gira alrededor de la periferia de Madrid, Vallecas y el sonido Caño Roto.


Et-Co* – PRIMe! Live Show (2018)

La formació del Baix Penedès Et-Co* transforma el seu segon disc PRIMe! en una performance multidisciplinària, on la seva personal barreja de música ètnica, electrònica i pop interactua amb vídeo i dansa. Es tracta d’un viatge reflexiu sobre la influència de la tecnologia en el món actual i els valors que ens uneixen com a societat. Aquest curt documental reflecteix la preparació del projecte, els assajos i la posterior presentació de l’espectacle.

La formación del Baix Penedès Et-Co* transforma su segundo disco PRIMe! en una performance multidisciplinar, donde su personal mezcla de música étnica, electrónica y pop interactúa con vídeo y danza. Se trata de un viaje reflexivo sobre la influencia de la tecnología en el mundo actual y los valores que nos unen como sociedad. Este corto documental refleja la preparación del proyecto, los ensayos y la posterior presentacion del espectáculo.


Sonido Mosca (2019)

Documental situat als anys seixanta que partint del Poble Sec (Barcelona), explica la història dels mítics amplificadors per instruments Sinmarc i del grup de rock Los Salvajes. Pel camí d’aquest musical viatge, també fem parades amb moltes de les formacions més contundents i pioneres del rock de l’època a Barcelona, i donem una ullada al negoci musical que just acabava de començar. Una visió social i musical d’una dècada mítica.

Documental situado en los años sesenta que partiendo del Poble Sec (Barcelona), cuenta la historia de los míticos amplificadores para instrumentos Sinmarc y del grupo de rock Los Salvajes. Por el camino de este musical viaje, también hacemos paradas en algunas de las formaciones más contundentes y pioneras del rock de la época en Barcelona, y damos un vistazo al negocio musical que acababa de empezar. Una visión social y musical de una década mítica.


Los Glosters (2020)

Aquesta pel·lícula és un concert i un documental, un repàs musical i vital a trenta anys d’una banda mítica tarragonina (i del panorama sixties de l’estat), que va començar sota el nom de Pirats a finals dels anys vuitanta. Aprofitant l’inoblidable concert que van oferir el 2019 a la Sala Zero de Tarragona per celebrar aquests trenta anys, gaudim dels seus èxits energètics i atemporals i xerrem amb amics, fans i experts sobre música, Tarragona i l’escena mod.

Esta película es un concierto y un documental, un repaso musical y vital a treinta años de una banda mítica tarraconense, y del panorama sixties del estado, que comenzó bajo el nombre de Pirats a finales de los años ochenta. Aprovechando el inolvidable concierto que ofrecieron en 2019 en la Sala Zero de Tarragona para celebrar estos treinta años, disfrutamos de sus éxitos energéticos y atemporales y charlamos con amigos, fans y expertos sobre música, Tarragona y la escena mod.


50 (2020)

“50” és un exquisit passeig de quotidianitat, un film que transita entre la ficció i el documental, entre somnis i realitat. Un cut-up visual, ple d’improvisacions, que gira al voltant del pas del temps i que trenca totes les regles per tornar-les a reconstruir. La cirera del projecte la posa una banda sonora amb alguns dels noms més interessants de l’underground musical català com The Missing Leech, Puma Rai Tape Diana, Ull de Vellut o Albert Palomar.

“50” es un exquisito paseo de cotidianidad, un filme que transita entre la ficción y el documental, entre sueños y realidad. Un cut-up visual, lleno de improvisaciones, que gira en torno al paso del tiempo y que rompe todas las reglas para volverlas a reconstruir. La guinda del proyecto la pone una banda sonora con algunos de los nombres más interesantes del underground musical catalán como The Missing Leech, Puma Rai Tape Diana, Ull de Vellut o Albert Palomar.


Jazznesis (2021)

Encara que l’època d’èxit de Genesis va ser posterior, la primera etapa amb Peter Gabriel al front va enlluernar Jaume Vilaseca en la seva adolescència. Molts anys després, i ja com a pianista de jazz consolidat, es va embarcar en la reinterpretació en clau jazzística d’aquesta primera etapa del grup de rock progressiu Genesis sota el nom de Jazznesis. Després de deu anys de projecte i tres discos, arriba el documental que il·lustra aquesta gesta heroica-musical.

Aunque la época de éxito de Genesis fue posterior, la primera etapa con Peter Gabriel al frente encandiló a Jaume Vilaseca en su adolescencia. Muchos años después, y ya como pianista de jazz consolidado, se embarcó en la reinterpretación en clave jazzística de esta primera etapa del grupo de rock progresivo Genesis bajo el nombre de Jazznesis. Después de diez años de proyecto y tres discos, llega el documental que ilustra esta gesta heroico-musical. 


Clan Garvi (2021)

Garvi, és un passeig pels inicis de la moda ye-yé i el rock a la Barcelona dels anys seixanta. El sastre Francisco García, des d’una petita botiga situada al Barri Xino de Barcelona, va començar a mitjans dels 60 a vestir al grup Los Salvajes per després vestir a la majoria de grups de rock de la ciutat i els seus seguidors. Mirant portades de discos i revistes estrangeres, va portar les darreres tendències que imperaven a Europa a l’Espanya grisa de la dictadura.

Garvi, es un paseo por los inicios de la moda yeyé y el rock en la Barcelona de los años sesenta. El sastre Francisco García, desde una pequeña tienda situada en el barrio chino de Barcelona, comenzó a mediados de los 60 a vestir al grupo Los Salvajes para luego vestir a la mayoría de grupos de rock de la ciudad y sus seguidores. Mirando portadas de discos y revistas extranjeras, llevó las últimas tendencias que imperaban en Europa en la España gris de la dictadura.