Clams

Clams és una banda musical formada per una dotzena d’alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon). El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu.

“Aigua i pedra” és el segon EP de la banda, un treball positiu i carregat d’energia on una vegada més demostren que és possible connectar la música independent amb la solidaritat.

clamsbasquet

Clams es una banda musical formada por una docena de alumnos de la Coral de la Escuela de Educación Especial Virgen de Montserrat, del Guinardó, y varios músicos que forman parte de bandas de la escena musical independiente barcelonesa (Pool, Maika Makovski, Teatro Magnético, Mery Lemon, Clara Luna y Soon). El proyecto tiene la finalidad de contribuir a cambiar la mirada hacia las personas con diversidad funcional, visibilizando sus capacidades y haciendo de puente hacia la inclusión social del colectivo.

“Aigua i pedra” es el segundo EP de la banda, un trabajo positivo y cargado de energía donde una vez más demuestran que es posible conectar la música independiente con la solidaridad.