Primer va ser Ciutat Badia, actualment s'anomena Badia del Vallès, però per als que vam créixer allà, al costat de l'autopista C-58 i al nucli de població més dens de tot l'Estat Espanyol, sempre serà, simplement, Badia. Al seu aixopluc van sorgir una gran quantitat de bandes de rock, pràcticament l'únic gènere, amb les seves variants, fins als anys noranta. Aquesta és la història d'algunes d'aquestes bandes i músics. Uns quants encaren continuen en actiu, d'altres van quedar-se pel camí. Però aquesta també és una història de moviment veïnal, d'associacionisme, d'esperança i d'amor per la música. El fil conductor del documental és el músic i dibuixant Carlos Gambarte, un pont entre el passat i el present, ell ha estat des del principi i encara continua en actiu. Benvinguts a Badia Rock City.

Primero fue Ciudad Badia, actualmente se llama Badia del Vallès, pero para los que crecimos allí, junto a la autopista C-58 y en el núcleo de población más denso de todo el Estado Español, siempre será, simplemente, Badia. A su cobijo surgieron una gran cantidad de bandas de rock, prácticamente el único género, con sus variantes, hasta los años noventa. Esta es la historia de algunas de estas bandas y músicos. Algunos aún continúan en activo, otros se quedaron por el camino. Pero esta también es una historia de movimiento vecinal, de asociacionismo, de esperanza y de amor por la música. El hilo conductor del documental es el músico y dibujante Carlos Gambarte, un puente entre el pasado y el presente, él ha estado desde el principio y aún continúa en activo. Bienvenidos a Badia Rock City.

Teasers

Extres

Gregori Manso

Vam anar a la Parroquia Sant Miquel de Cornellà a entrevistar al Gregori Manso. Ell va ser el capellà de Badia als anys 80, va viure de primera mà les …