Amígdala

Amígdala va ser un duet format en 2010 per Oscar García (veu i guitarra) i Ismael Ruiz (veu i bateria), amb influències diverses que van des del pop-rock alternatiu dels 80 i 90’s, tant estatal com anglo-saxó, fins a la influència de les bandes més actuals, sempre dins el territori independent.

El 2011 graven la seva primera maqueta i el 2013 tornen a entrar a l’estudi on, mentre es graven els temes, s’incorpora el tercer membre; Miquel Àngel Mateu (saxo i teclats), que aporta tota la seva experiència i noves idees.

El 2015 presenten el seu nou treball, un EP homònim gravat en directe als Estudis Dalton (Parets del Vallès) i editat per La Produktiva Records. Quatre temes que transcorren entre el post rock i la no wave i que confirmen al trio de Sabadell com una de les millors propostes actuals dins del seu gènere.

amigdala2

Amígdala era un dúo formado en 2010 por Oscar García (voz y guitarra) e Ismael Ruiz (voz y batería), con influencias varias que van desde el pop-rock alternativo de los 80 y 90’s, tanto estatal como anglo-sajón, hasta la influencia de las bandas más actuales, siempre dentro del territorio indie.

En 2011 graban su primera maqueta y en el 2013 vuelven a entrar en el estudio donde, mientras se graban los temas, se incorpora el tercer miembro; Miquel Angel Mateu (saxo y teclados), que aporta toda su experiencia y nuevas ideas.

En el 2015 presentan su nuevo trabajo, un EP homónimo grabado en directo en los Estudios Dalton (Parets del Vallès) y editado por La Produktiva Records. Cuatro temas que transcurren entre el post rock y la no wave que confirman al trío de Sabadell como una de la mejores propuestas actuales de su género.